AS tapeta - Elements 914217

Flis tapeta
Šifra: ASBWS0304

Quick Overview
Kolekcija tapet «Elements» združuje vrhunce lesenih in kamnitih tapet iz serije «A.S. Création». Od sodobnih do rustikalnih slogov: osupljiva raznolikost teh ozadij jih naredi za popoln dodatek vsakemu notranjemu prostoru.
Ni na zalogi
Akcijska cena 29,55 € Redna cena 36,95 €
Cena vključuje 22% davka.
Cena je na rolo.
Izračunaj število potrebnih rol

Secured and trusted checkout with

Kategorije artikla:

Tapete
Bestsellerji LES in KAMEN
Tapete v akciji
Več informacij
Tip artikla Flis tapeta
Kolekcija AS - Elements
Šifra ASBWS0304
Enota rol
Dimenzija 10,05 m x 0,53 m
Ujemanje vzorca Z zamikom - 64 / 32 cm
Material Flis
Barva Bež
Sekundarna barva Rjava
Stil Natur
Prostor Dnevna soba,Hodnik,Kuhinja
Proizvajalec A.S. Création

Flis tapeta je res postala priljubljena izbira med tapetami. Odlikujejo jo številne prednosti, kot so:

  1. Enostavno polaganje: Flis tapete se enostavno namestijo na steno, ki je bila predhodno premazana z lepilom za tapete. To olajša postopek namestitve, saj ni potrebno namakanje tapete in čakanje, da se lepilo aktivira.

  2. Pralnost: Flis tapete so pralne, kar pomeni, da jih je mogoče očistiti in vzdrževati brez težav. To je še posebej pomembno v prostorih, kjer se lahko pojavijo madeži ali umazanija.

  3. Svetlobna obstojnost: Flis tapete so odporne na bledenje in ohranjajo svojo barvo tudi ob izpostavljenosti svetlobi. To zagotavlja, da se tapeta dolgo časa ohranja privlačna.

  4. Enostavno odstranjevanje: Odstranjevanje flis tapet je preprosto. Tapeto je mogoče odstraniti suho in v enem kosu, kar pripomore k manjšemu neredu in škodi na steni. To je še posebej priročno, če se odločite za prenovo ali želite zamenjati tapeto.

Spletna trgovina Svet Dekorja ponuja različne vrste flis tapet za različne prostore. Na spletni strani najdete tapeto, ki ustreza vašim željam in potrebam pri oblikovanju prostora.

Rezanje stenskih tapet
Pred rezanjem vinilnih ali netkanih tapet in začetkom lepljenja tapet preverite, ali zvitki niso poškodovani ter ali imajo isto številko in proizvodno serijo.

Če kupite zvitke tapet iz različnih proizvodnih serij, bo njihov odtenek drugačen
nekoliko razlikovala. V tem primeru zvitki prihajajo iz različnih proizvodnih serij
lepiti na manj izpostavljenih, manj vidnih površinah, npr
omaro, pod oknom ali na dveh nasprotnih stenah.

Pri rezanju stenske tapete upoštevajte višino prostora in dodajte 10-15 cm
zaloga. Prosimo, bodite pozorni na podatke na nalepki tapete glede odmika vzorca. Pri tapetah s premikom vzorca (t. i. raport) je treba na elementih vzorca označiti prvo točko reza. Priporočljivo je, da trakove režete zaporedno, kot tapete, da se izognete napakam.

Lepljenje tapet
Lepilo za tapete je treba pripraviti v skladu z navodili na embalaži. Čim težja je tapeta, tem bolje
vsebnost vode mora biti manjša. Bolje nanesite gosto lepilo tanko plast kot
obratno.

Tapetno lepilo enakomerno namažite na polovico površine tapetnega traku, del z lepilom prepognite navznoter, ne da bi pritisnili na nastalo gubo. Enak postopek ponovite na drugi polovici traku. Trak tapete pustite namakati: papirnate tapete 3-6 minut, vinilne tapete 5-10 minut
z navpično črto označite ravno črto na steni
Tapeto je priporočljivo začeti s stene z oknom. Tapeto položite na steno, prvi del traku razgrnite, drugi del pa pustite prepognjen. Tapeto z rokami pritisnite ob steno, poravnajte njen rob z označeno navpičnico in jo rahlo zgladite. Nato razgrnite drugo polovico tapete.

Priprava in lepljenje tapet

Odvečne vinilne tapete na dnu in na vrhu lahko odrežete z nožem, s pomočjo širokega kita.
Rezanje tapet blizu stropa in tal.

Ostanke lepila na površini tapete odstranite s čisto gobo, da lepila ne drgnete po njeni površini. V nobenem primeru ne počakajte, da se lepilo posuši.
Za glajenje in odstranjevanje mehurčkov je pri papirnatih tapetah ali vinilnih tapetah z jasno reliefno strukturo najbolje uporabiti čopič, v ostalih primerih pa tapetni trak z valjčkom pritisniti ob steno od zgoraj navzdol. , proti robu.
Naslednje trakove stenskih tapet položite stisnjeno skupaj, med trakovi pa ne puščajte razmaka. Če je tapetni trak nalepljen nepravilno, ga odlepite in njegov rob ponovno poravnajte z robom zadnjega traku.

Lepljenje naslednjih trakov tapet

Da ne boste videli mesta spajanja trakov, jih potlačite z gumijastim valjčkom, pri reliefnih tapetah pa nežno s čisto krpo, da ne poškodujete teksture tapete.
Ostanke lepila na površini tapete odstranite s čisto gobico, da lepila ne drgnete po njeni površini. V nobenem primeru ne počakajte, da se lepilo posuši.
odvečne tapete na dnu in na vrhu lahko odrežete z nožem, s pomočjo širokega kita.

 

Pripomočki in lepila

 

 

 

 

- Dostava dostava artiklov iz zaloge 3-7 delovne dni
- Plačilo: po povzetju, s kartico, na podlagi ponudbe ali preko Paypal-a.
- Vračilo blaga: možno v roku 14 dni.


DOSTAVA
Strošek dostave
Za spletna naročila izdelkov v skupni vrednosti 50,00€ z DDV ali več je dostava brezplačna (pri plačilu po povzetju se obračuna le strošek dostave po povzetju 1,40€).

Strošek dostave pri izbranem plačilu: Plačilo po predračunu, PayPal, Spletni nakup s kreditno ali debetno kartico
Strošek dostave je 4,90€.

Strošek dostave pri izbranem plačilu: Plačilo po povzetju
Strošek dostave je 6,30€ (dostava 4,90€ + strošek dostave po povzetju 1,40€).