Funkcijska samolepilna folija kos d-c-fix - Tabla zelena + kreda 45 cm x 200 cm

Samolepilna folija tabla
Šifra: F2130003

Quick Overview

Folija tabla d-c-fix® se izkaže kot izjemno prilagodljiv in uporaben izdelek v različnih situacijah. Tukaj so nekaj dodatnih uporabnih možnosti in prednosti, ki jih lahko ponuja:

  • Organizacija: Izjemno učinkovita za organizacijo nalog, sestankov in opomnikov v kuhinji, pisarni ali delovni sobi. Lahko jo uporabite kot tedenski načrtovalec ali seznam opravil.
  • Kreativnost: Za otroke je zelena folija tabla v otroški sobi odličen način za razvoj umetniških spretnosti. Otroci jo lahko uporabljajo za risanje, slikanje in izražanje domišljije.
  • Dekorativnost: Poleg praktične uporabe lahko folija tabla služi tudi kot dekorativni element. Lahko jo izrežete v različne oblike ali vzorce, da okrasite stene, pohištvo ali druge površine.
  • Seznam za nakupovanje in načrtovanje menija: V kuhinji se tablarna folija lahko uporablja kot seznam za nakupovanje ali načrtovanje menija. Lahko ustvarite seznam živil in zapišete recepte.
  • Dogodki in zabave: Na dogodkih ali zabavah lahko tablarna folija služi kot dobrodošel znak, številke na mizah, imenske kartice ali za komunikacijo informacij za goste.
  • Učno okolje: V šolah ali izobraževalnih ustanovah lahko folija tabla služi kot ustvarjalno orodje za učitelje in učence. Lahko ustvarijo diagrame, grafikone in učno gradivo nanjo.

Možnost pisanja s tablo in enostavno brisanje naredi to folijo izjemno prilagodljivo in primerno za različne potrebe. Gre zagotovo za izdelek, ki lahko spodbuja tako organizacijo kot ustvarjalnost v različnih okoljih.

Na zalogi
Predviden čas dostave: 1-3 delovne dni
Na voljo samo še 2
9,80 €
Cena vključuje 22% davka.
Cena je na kos.
 

Secured and trusted checkout with

Kategorije artikla:

Folije
Funkcijske folije
Več informacij
Tip artikla Samolepilna folija tabla
Šifra F2130003
Enota kos
Dimenzija 0,45 m x 2 m
Material Vinil
Proizvajalec D-C-FIX
D-c-fix samolepilna zelena tabla za pisanje s kredo. Lahko se jo razreže na željeno dimenzijo. Namenjena za notranjo uporabo v otroški sobi, kuhinji, pisarni, gostinskih lokalih, ipd… Zraven folije so vključeni trije kosi krede.

- Dostava dostava artiklov iz zaloge 3-7 delovne dni
- Plačilo: po povzetju, s kartico, na podlagi ponudbe ali preko Paypal-a.
- Vračilo blaga: možno v roku 14 dni.


DOSTAVA
Strošek dostave
Za spletna naročila izdelkov v skupni vrednosti 50,00€ z DDV ali več je dostava brezplačna (pri plačilu po povzetju se obračuna le strošek dostave po povzetju 1,40€).

Strošek dostave pri izbranem plačilu: Plačilo po predračunu, PayPal, Spletni nakup s kreditno ali debetno kartico
Strošek dostave je 4,90€.

Strošek dostave pri izbranem plačilu: Plačilo po povzetju
Strošek dostave je 6,30€ (dostava 4,90€ + strošek dostave po povzetju 1,40€).