Flis tapeta

AS tapeta - Michalsky 4 Change is good

CHANGE IS GOOD Michalsky Living ali tapete kot sanje. V sodelovanju s proizvajalcem tapet AS Création slavni modni in oblikovalski ustvarjalec Michael Michalsky dopolnjuje svojo priljubljeno kolekcijo tapet. Kolekcija "Change is Good" vključuje šest novih stilov v različnih barvah in vzorcih.


Sanje doma: V osveženi kolekciji z naslovom Change is Good ustvarjalec oblikovanja iz Berlina Michalsky predstavlja kar devet novih dizajnov tapet. Umetnik v novi kolekciji tapet se osredotoča na svoje drzne modne projekte, ki se osredotočajo na drzne rastlinske in živalske vzorce, ki poživijo vsako notranjost. Poleg tega zbirka vključuje sodobne geometrijske vzorce in najbolj vroč trend, ki je marmor.


Četrta zbirka ozadij, zasnovana v sodelovanju z največjim nemškim proizvajalcem ozadij AS Création, vključuje skoraj 60 različnih variant z različnimi modeli in grafičnimi vzorci, živo navdihnjenimi z najnovejšimi trendi, v eksotični vegetaciji, geometriji ali univerzalnih strukturnih vzorcih. Vse te različice bodo sobam dale edinstveno vzdušje.


»Tapete ne poudarjajo le osebnega sloga, temveč tudi značaj doma. Zahvaljujoč njim vsaka soba, zaprta s štirimi stenami, pridobi svoj edinstven slog,« pojasnjuje Michael Michalsky. "Moja zbirka ozadij" Dream Again "je, da vas spodbudim k iskanju pozitivne energije v sanjah in jo prenesete v sobe."


V kolekciji prevladujejo vzorci z motivom džungle na ozadjih v različnih barvah. Temni odtenki črne, sive, antracitne in sivo-rjave barve so v kontrastu s svetlimi plemenitimi barvami, sivo-peskom in drugimi pastelnimi barvami. Zbirko dopolnjujejo grafike in marmorni odtisi v sivih, kremnih ali bež odtenkih ter svetle barve.
Šifra: ASMI420102
Imate vprašanje o artiklu?

Zaloga: Ni zaloge

38,95 €
Cena vključuje 22% davka.
Cena je na rolo.
Izbrana količina ni na zalogi. Zato se bo predvideni čas dostave podaljšal na 7-10 delovnih dni
Predviden čas dostave: 7-10 delovnih dni
Izračunaj število potrebnih rol
Podrobnosti artikla
Podrobnosti
Flis tapeta je postala absolutni favorit med tapetami. Posebej jo odlikuje enostavno polaganje, saj se tapeto položi neposredno na steno, ki je bila predhodno namazana z lepilom za tapete. Flis tapeta je pralna in svetlobno obstojna. Odstranjevanje tapet pa še nikoli ni bilo tako enostavno. Flis tapeta se odstranjuje suha in v enem kosu. V spletni trgovini Svet Dekorja najdete tapeto za vsak prostor in vsako idejo.
Dodatne informacije
Tip artikla Flis tapeta
Kolekcija AS - Michalsky 4 Change is good
Znamka/Dizajner Michalsky Living
Veljavnost kolekcije 2024
Šifra ASMI420102
Enota rol
Dimenzija 10,05 m x 0,53 m
Ujemanje vzorca Naravnost - 32 cm
Material Flis
Barva Bež, Siva
Stil Natur
Prostor Dnevna soba, Hodnik, Jedilnica